Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink

  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Lily Pink Check

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliata a produsului:  Ochelarii de soare Baby Banz Lily Pink sunt accesoriul perfect pentru micuții aventurieri cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani. Cu lentilele lor de categorie 3, acești ochelari oferă protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, indiferent de condițiile în care se află copilul tău.

  Caracteristicile produsului:  - Ochelarii nu sunt polarizați, asigurându-se astfel că micuțul tău are o vedere clară și protejată în același timp.
  - Lentila are o lățime de 42,5 mm și o înălțime de 12,5 mm, oferind o acoperire optimă pentru ochii sensibili ai copilului tău.
  - Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, asigurând astfel un confort maxim și o ajustare ușoară a ochelarilor.
  - Ochelarii sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE, garantând astfel calitatea și siguranța produsului.

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii Baby Banz Lily Pink sunt ideali pentru orice activitate în aer liber, fie că este vorba despre o plimbare în parc sau o zi la plajă. Protecția lor avansată împotriva razelor UV îi va ajuta pe cei mici să se bucure de soare în siguranță. Cu designul lor atrăgător și confortul sporit, acești ochelari vor fi cu siguranță preferații micuților tăi aventurieri.

  Asigură-te că copilul tău este protejat în mod corespunzător și adaugă un strop de stil în aventurile lor cu ochelarii de soare Baby Banz Lily Pink!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN022
  2 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.