Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Kaleidoscope
  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Kaleidoscope

  Baby Banz Ochelari 0 - 2 ani - Bubzee Kaleidoscope

  • Nu sunt polarizati
  • Latime lentila: 42,5 mm
  • Inaltime lentila: 12,5 mm
  • Ochelarii de soare BANZ funizeaza protectie maxima copilasului mult iubit impotriva razelor UV A si UV B, in cele mai dure conditii.
  • Sunt excelenti pentru copii intre 0 si 2 ani. Sunt echipati cu lentilele de categoria 3, montate in rame de policarbonat
  • Banda de fixare este confectionata din neopren elastic cu scai, facand astfel ochelarii foarte comfortabili si usor de reglat
  • Certificati in intregime cu standardele de protectie pentru ochelari BS: EN 1836:1997, Certificati CE
  În Stoc
  77,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Ochelarii Baby Banz Kaleidoscope sunt accesoriul perfect pentru micuții aventurieri cu vârsta între 0 și 2 ani. Cu un design atrăgător și o protecție maximă împotriva razelor UV A și UV B, acești ochelari de soare sunt creati pentru a face față celor mai dure condiții.

  Caracteristicile produsului:  Ochelarii Baby Banz Kaleidoscope nu sunt polarizați, oferind o vizibilitate clară și fără distorsiuni. Lentilele au o lățime de 42,5 mm și o înălțime de 12,5 mm, asigurând o acoperire adecvată pentru ochii sensibili ai copilului. Acești ochelari sunt echipați cu lentile de categorie 3, montate în rame de policarbonat durabil, asigurând o protecție optimă împotriva luminii solare puternice.

  Banda de fixare este confecționată din neopren elastic cu scai, oferind un confort maxim și posibilitatea de ajustare ușoară. Astfel, ochelarii rămân stabili pe fața micuțului chiar și în timpul activităților intense.

  Acești ochelari sunt certificați conform standardelor de protecție pentru ochelari BS: EN 1836:1997 și sunt certificați CE, garantând calitatea și siguranța produsului.

  Recomandări pentru produs:  Ochelarii Baby Banz Kaleidoscope sunt recomandați pentru copiii cu vârsta între 0 și 2 ani, oferind o protecție eficientă împotriva razelor UV în timpul activităților în aer liber. Indiferent dacă micuțul se joacă în parc, merge la plajă sau participă la evenimente în aer liber, acești ochelari sunt alegerea perfectă pentru a-i proteja ochii sensibili. Asigurați-vă că micuțul dumneavoastră este mereu în siguranță și la modă cu ochelarii Baby Banz Kaleidoscope!

  Încercați acum acești ochelari de soare și oferiți-i copilului dumneavoastră protecția și stilul pe care îl merită!

  Baby Banz Adventure Ochelari pentru for 0-2 ani

  Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
  Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin unrmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.
  Magazinul nostru vinde numai Produse Baby Banz Originale.

  BBN045
  8 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de ochelari pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.