Scutece pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix
  Scutece pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix

  Scutece reutilizabile pentru inot/piscină, protectie soare UPF50+, Jungle Mix

  • Certificat UPF50+
  • Rezistente la clor și decolorare
  • Garantate pentru a ține tot sezonul
  • Garantate pentru a-și păstra forma
  • Se poate spăla la mașină (Multe alte firme se spală doar manual)
  • Material: 82% Poliamidă si 18% Spandex
  • Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  • Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci să rețină mai degrabă deșeurile solide.
  • Echipate cu șnur pentru a ajustare suplimentară
  • Îndepărtați scutecul de înot imediat după înot și spălați-l după fiecare utilizare.
  Mărimi disponibile, Vezi tabel mărimi și selectează opțiunea
  • Small
  În Stoc
  90,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Jungle Mix, sunt alegerea perfectă pentru a vă bucura de timpul petrecut în apă alături de micuțul dumneavoastră. Aceste scutece sunt certificate UPF50, oferind o protecție excelentă împotriva razelor solare nocive.

  Fabricate dintr-un material de înaltă calitate, aceste scutece sunt rezistente la clor și decolorare, ceea ce le face potrivite pentru utilizare îndelungată în piscină. Ele sunt garantate să reziste întreg sezonul și să-și păstreze forma inițială, oferindu-vă astfel un produs durabil și de încredere.

  Un alt avantaj al acestor scutece este că pot fi spălate la mașină, ceea ce vă oferă o mare comoditate în îngrijirea lor. Nu trebuie să vă faceți griji că trebuie să le spălați manual, așa cum se întâmplă cu alte produse similare de pe piață.

  Materialul din care sunt fabricate aceste scutece este compus în proporție de 82% poliamidă și 18% spandex, oferindu-le astfel o textură plăcută la atingere și o uscare rapidă. În plus, acestea sunt ușor de întreținut, ceea ce vă permite să vă concentrați pe distracția în apă alături de copilul dumneavoastră.

  Scutecele noastre de înot cu acoperire completă nu sunt concepute pentru a absorbi, ci pentru a reține deșeurile solide, asigurând astfel o experiență igienică și confortabilă în timpul înotului.

  Echipate cu șnur pentru ajustare suplimentară, aceste scutece se pot adapta perfect la corpul micuțului dumneavoastră, asigurându-i astfel o libertate de mișcare optimă în apă.

  Recomandăm îndepărtarea scutecului de înot imediat după utilizare și spălarea acestuia după fiecare utilizare, pentru a menține igiena și calitatea produsului.

  În concluzie, scutecele reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Jungle Mix, sunt alegerea ideală pentru a vă bucura de timpul petrecut în apă alături de micuțul dumneavoastră. Cu caracteristici de înaltă calitate, rezistență și ușurință în întreținere, aceste scutece vă vor oferi o experiență plăcută și confortabilă în piscină.

  Caracteristicile produsului:


  - Certificat UPF50 pentru o protecție solară excelentă
  - Rezistente la clor și decolorare
  - Garantate pentru a rezista întreg sezonul
  - Mențin forma inițială în timpul utilizării
  - Se pot spăla la mașină pentru o întreținere ușoară
  - Material compus din 82% poliamidă și 18% spandex
  - Ușor de întreținut și cu uscare rapidă
  - Scutece de înot cu acoperire completă pentru reținerea deșeurilor solide
  - Echipate cu șnur pentru ajustare suplimentară

  Recomandări pentru produs:


  - Îndepărtați scutecul de înot imediat după utilizare și spălați-l după fiecare utilizare pentru a menține igiena și calitatea produsului
  - Asigurați-vă că ajustați scutecul cu șnurul pentru a obține o potrivire perfectă
  - Bucurați-vă de timpul petrecut în apă alături de micuțul dumneavoastră, având încredere în protecția solară și confortul oferite de scutecele noastre reutilizabile pentru înot/piscină, protecție solară UPF50, Jungle Mix.

  De ce să alegem scutece de înot care pastrează umiditatea, voluminoase, de unică folosință, când cei mici adoră libertatea oferită de  scutecele BANZ pentru înot igienice? Material cu protecție UPF 50+ moale și extensibil într-un scutec de înot complet căptușit la interior, care reține particulele solidele. 

  Dar și un produs prietenos cu mediul.

  Scutecul nostru de înot pentru bebeluși nu numai că respectă standardele de sănătate ale tuturor bazinelor publice, ci este un adevărat produs "verde" pentru bebeluși. 
  Știați că:
  Peste 18 miliarde scutece de unică folosință sunt depozitate în depozitele de deșeuri în fiecare an și pentru fiecare durează până la 500 de ani pentru a se descompune în natură.

  Nu toate hainele UV pentru copii sunt realizate în conformitate cu standardele BANZ® - protecție fără substanțe chimice, lavabile și de lungă durată pe care vă puteți baza.

  S19SNNJS
  4 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de palarii pentru protectie la soare face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  1 Reviews

  Foarte utili
  A fost singurul loc unde am mai găsit ceva bun ptr puiucul meu.
  By Petruon 15-08-2021

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.