Comparator Căști cu antifoane bebelusi

Ghid alegere căști cu antifoane

     Vă pregătiți să cumpărați căști cu protecție pentru urechi și auz pentru bebeluși? Cele mai bune căști pentru bebeluși au câteva caracteristici cheie poate pe care doriți să țineți cont. „Părinții ar trebui să caute căști care să poată fi ajustate pentru a se potrivi ușor și confortabil peste urechile și capul copilului”, spune Dr. Michelle Neidleman Kennedy (Expert Audiologist). În plus, „există căști de reducere a zgomotului, care reflectă cât de mult căștile scad nivelul de zgomot. Cu cât numărul dB (zgomotului) este mai mare, cu atât este mai redus sunetul. Părinții ar trebui să selecteze căști cu un rating NRR (Noise Reduction Rating) de aproape 30 dB."

Poate că te întrebi de ce 30dB și nu 10dB?

     Ei bine deoarece cele mai bune căști pentru copii nu trebuie să estompeze complet sunetul ci doar sa il reducă până la un nivel neglijabil (30dB) în acest fel dacă vrei să vorbești cu copilul tău de aproape, acesta te va auzi foarte bine, dar în același timp va fi protejat de zgomotele dăunătoare.

     O estompare totală a sunetului poate fi confuză pentru cel mic și în acest fel va respinge căștile.

Mai jos veți regăsi câteva din modelele existente pe piață. Toate au aprobare ANSI. Dar singurele cu o medie de 30,33 NRR sunt BANZ!
BABY BANZ
PROTECȚIE NRR of 30,33
Toennesen Baby Ear
PROTECȚIE NRR 34 dB
Little Llama Baby
PROTECȚIE NRR 28,7 dB
3M PELTOR Kids Earmuffs
PROTECȚIE NRR 27 dB
HearTek Kids
PROTECȚIE NRR 27dB
Zohan Ear Protection
PROTECȚIE NRR 26dB
Snug Kids Earmuffs
PROTECȚIE NRR 25 dB
Alpine Muffy Baby Earplugs
PROTECȚIE NRR 23.33
PELTOR Junior earmuffs
PROTECȚIE NRR 22dB
Ems for kids
PROTECȚIE NRR of 22 dB

Related products

Comments (1)

    • Adriana
    • 2022-01-15 23:29:55
    Un post util, pe mine m-a convins. Si pot sa zic ca DA, castile astea de la BANZ sunt cu adevarat utile. Multumesc BANZ, Multumesc baby-wearing.ro

New comment

You are replying to a comment

Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.