Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion
  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion

  Zoocchini, Set Colantei + Sosete, Grip+Easy, Leo the Lion

  • Set de colantei și șosete Zoocchini Grip+Easy™ Comfort - Leo the Lion,
   6-12 si 12-18 luni
   

  Descrierea detaliată a produsului:  Setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Leo the Lion este perfect pentru micuții aventurieri în vârstă de 6-12 și 12-18 luni. Aceste accesorii adorabile și funcționale sunt concepute pentru a oferi confort și susținere în timp ce micuțul tău își explorează lumea în stilul său unic.

  Caracteristicile produsului:  - Design atrăgător: Setul Leo the Lion este decorat cu un desen fermecător al unui leu curajos, care va captiva atenția copilului tău.
  - Material de calitate: Fabricate dintr-un amestec moale și durabil de bumbac, nailon și elastan, aceste colanți și șosete oferă o senzație plăcută pe piele și rezistență în timp.
  - Tehnologie Grip Easy™: Partea de jos a șosetelor este prevăzută cu un strat special de silicon, care oferă o aderență excelentă pe podea, ajutându-l pe micuțul tău să se deplaseze în siguranță și să-și dezvolte abilitățile motorii.

  Recomandări pentru produs:  - Jocuri și mișcare: Setul Leo the Lion este ideal pentru activități zilnice, precum mersul în parc sau explorarea casei, oferindu-i copilului tău confort și susținere în timp ce se joacă.
  - Cadou perfect: Dacă vrei să faci un cadou adorabil și util unui mic aventurier, acest set de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Leo the Lion este alegerea perfectă.
  - Învață să meargă: Datorită tehnologiei Grip Easy™, aceste șosete sunt ideale pentru copiii care încep să-și dezvolte abilitățile de mers, oferindu-le o aderență sigură și încredere în fiecare pas.

  Asigurați-vă că micuțul tău se bucură de aventurile sale într-un mod confortabil și distractiv cu setul de colanți și șosete Zoocchini Grip Easy™ Comfort - Leo the Lion!

  Seturile de colanti și șosete grip+easy™ Comfort Crawler de la Zoocchini sunt concepute pentru a fi distractive și funcționale, care susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului, un progres natural al dezvoltării mersului în picioare și a alergarii!

  Drăguți și stilați, combinați cu caracteristici moderne și inovatoare de design, aceștia sunt cei mai buni decât colanți fără talpa. Mamicile vor adora tricotul moale, care este confortabil pentru bebeluș și pe dedeasupra protejează genunchii micuților de vânătăi și zgârieturi atunci când se târăsc curioși.

  Puncte importante ale produsului:

  • Fabricat din tub de tricot și realizat dintr-un amestec confortabil de bumbac comfortabil si poliamidă cu spandex pentru elasticitate și flexibilitate în două direcții.
  • Aplicatiile unice aderente din silicon la genunchi, susțin și îmbunătățesc instinctele de târăre ale bebelușului și îl ajută pe copil să împingă fără să alunece.
  • Colanteii pot fi purtati și de copiii mici care se cațără, sar sau se cad, oferindu-le aderența suplimentară anti-alunecare în timp ce se joaca.
  • Extra moale la atingere, material elastic și respirabil, colantii pentru bebeluși Zoocchini protejează pielea sensibilă a bebelușului.
  • Adorabili și stilați, colanteii 'grip+easy' au caracteristici de design inovatoare pentru a ajuta bebelușii atunci când învață pentru prima dată să se târască.
  • Talie elastică: fără nasturi sau curea.
  • Pe măsură ce bebelușul începe să se târâie pe burtă și să se târască în patru, învață să-și ridice corpul de pe podea și să mențină acea poziție, prinderea inteligent proiectată și poziționată + prinderile antiderapante ușoare din silicon la genunchi oferă tracțiune și încurajează mișcarea pentru a sprijini dezvoltarea corpului superior pentru târârile clasice cu mâinile și genunchii - coordonare bilaterală folosind brațele și picioarele în mișcări reciproce
  • Grip-uri antiderapante din silicon „grip+easy” cu design unic pe genunchi - măresc stabilitatea, echilibrul și încrederea la târârile transversale.
  • Sezutul cu model drăguț suficient de încăpător pentru orice scutec.
  • Colanti de lungime completă potrivite pentru a fi purtate în toate anotimpurile.
  • Țesătură ultra confortabilă care se mișcă odata cu bebelușul, talie elastică moale, largă pentru un plus de confort, blândă cu zona stomacului bebelușului; îmbrăcare/dezbracare ușoară - „easy-on”/”easy-off”.
  • Manșeta elastică tine colanteii fixati de la drumeții.

  UN SET DE FACUT CADOU, UNIC

  • Colanteii Zoocchini sunt un cadou unic și distractiv! Accesoriu perfect, distractiv și ușor de îmbinat cu orice ținută, acesta este un articol esențial de garderobă pentru fiecare bebeluș! Un must have pentru Botez, zile de naștere, Crăciun și orice alta ocazie!
  • Un set cadou perfect!
  • Mamele de pretutindeni se bucură de produsele Zoocchini.
  • Colanteii Zoocchini grip+easy vin într-o varietate de alegeri preferate de animale și culori pentru bebelușul dvs., așa că veți găsi cu siguranță unul preferat. Vezi pe sieul nostru baby-wearing.ro si celelalte model, dar si inclusiv seturile de 3 perechi de sosete complementare.

  Pereche gratuită de șosete asortate, antiderapante incluse!
  Perfect3 pentru tranziția târât-mers!

  Tabel Marimi:

  Vârsta VârstaÎnălțime copilLungime colantiTalie elastica
  6-12 luni66-78 cm38 cm17,8-30,5 cm
  12-18 luni74-86 cm
  44 cm
  19-33 cm
  ZOO12511-6-12M
  1 Obiect
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.