Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator,...
  Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator, Navy Blue

  Pahar Termic, Dublu, 415ml + capac izolator, Navy Blue

  • Suficient de incăpător până și pentru cel mai însetat membru al familiei
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ AROMELE
  • Mărime ideală pentru a fi luată peste tot
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolată pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Include Capac termic
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Paharul termic dublu de 415ml, într-o eleganta nuanță Navy Blue, este alegerea perfectă pentru a-ți bucura băutura preferată în orice moment al zilei. Cu un capac izolator, acest pahar este conceput pentru a-ți păstra cafeaua caldă sau apa rece pentru mai mult timp, astfel încât să te poți bucura de fiecare înghițitură în confortul tău.

  Caracteristicile produsului:


  Fabricat din oțel inoxidabil 18/8, acest pahar termic nu transferă aromele, astfel încât vei putea savura băutura preferată fără niciun gust residual neplăcut. Cu o capacitate generoasă de 415ml, acest pahar este suficient de încăpător pentru a satisface chiar și cel mai însetat membru al familiei. De asemenea, datorită dimensiunii sale ideale, poți lua acest pahar termic peste tot cu tine, astfel încât să nu-ți lipsească niciodată hidratarea sau momentele de relaxare.

  Paharul termic dublu este rezistent și robust, fiind conceput pentru a rezista ani de utilizare intensă. Poți fi sigur că acesta îți va fi alături în fiecare aventură, indiferent cât de solicitantă ar fi. Cu un capac termic inclus, vei putea să-ți păstrezi băutura preferată la temperatura dorită, fără a te mai îngrijora de schimbările de temperatură exterioare.

  Recomandări pentru produs:


  Recomandăm acest pahar termic tuturor celor care apreciază o băutură caldă sau rece în orice moment al zilei. Indiferent dacă ești un iubitor de cafea, ceai sau apă, acest pahar termic dublu va fi partenerul tău de nădejde. Poți să-l folosești acasă, la birou, în timpul călătoriilor sau în timpul activităților în aer liber. Este un cadou perfect pentru cei dragi sau pentru tine însuți, fiind un accesoriu practic și elegant în același timp.

  Acest pahar termic dublu, cu capac izolator și fabricat din oțel inoxidabil 18/8, este alegerea ideală pentru a-ți păstra băutura preferată la temperatura dorită, indiferent de condițiile exterioare. Nu mai aștepta și bucură-te de momentele tale de relaxare alături de acest pahar termic de încredere!

  În descriere, adăugați și cuvinte cheie scrise cu caractere aldine html: suficient de încăpător, oțel inoxidabil 18/8, mărime ideală, rezistentă și robustă, izolată, capac termic.

  De asemenea, asigurați-vă că includeți și unele greșeli de ortografie în text, dar nu în structura cuvintelor cheie, pentru a crea un text mai uman.

  Paharul BANZ pentru călătorii este:

  • De greutate redusă și ușor de transportat
  • Suficient de incăpător până și pentru cel mai însetat membru al familiei
  • Rezistentă și robustă pentru a rezista ani
  • Izolat pentru a păstra cafeaua ta caldă sau apa rece pentru timp mai lung
  • Disponibil în culori unice australiene
  • Cu o formă ideală pentru a se potrivi în orice suport de pahare în mașină și capacul BANZ Easy Sip (ușor de băut).
  • Am adăugat și un pai ideal din oțel, ușor de curățat.
  • Construită cu 2 pereți și vacumată la interior - băuturile vor sta calde până la 12 ore, în timp ce gheața va rezista și 2 zile!
  • Fabricată din oțel inoxidabil 18/8 - NU TRANSFERĂ NICI O  AROMĂ și testată pentru cele mai dure tratamente aplicabile
  • Se poate spăla în mașina de spălat vase în timp ce capacul nu va scapa nici o picatură
  • Ideal și pentru evenimente sportive - footbal, cricket, show-uri aeriene, festivale pe iarbă, - peste tot unde ai nevoie de o bautură caldă sau răcoritoare.
  • Disponibilă într-o gamă de culori exclusive Australiene BANZ, paharul pentru călătorii se coordonează perfect cu noua gamă pentru PICNIC de la BANZ.
  DRINK013
  5 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.