Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)
  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)

  Geanta Termica Picnic "Cooler Bag" Mare - Gum Leaves (Verde)

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) este accesoriul perfect pentru picnicuri și excursii în aer liber. Cu dimensiunile sale generoase de 40cm x 25cm x 30cm, această geantă îți permite să păstrezi alimentele și băuturile reci pentru o perioadă îndelungată.

  Caracteristicile produsului:


  Această geantă termică este ușoară și ușor de transportat, datorită greutății sale reduse. Poți să o iei cu tine oriunde mergi, fără să simți că te încarcă.

  Geanta este fabricată din materiale durabile, care rezistă la apă și murdărie. Astfel, poți fi sigur că alimentele și băuturile tale vor fi în siguranță și protejate în timpul călătoriilor tale în natură.

  Recomandări pentru produs:


  Această geantă termică este ideală pentru picnicuri în parc, plimbări pe plajă sau excursii în munți. Poți să o folosești și pentru a păstra alimentele calde în timpul iernii, astfel încât să poți savura o masă caldă în mijlocul naturii.

  Cu designul său atrăgător, inspirat de frunzele de gum, geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) adaugă un strop de culoare și stil oricărei activități în aer liber.

  Nu mai aștepta! Achiziționează acum geanta termică Picnic Cooler Bag Mare - Gum Leaves (Verde) și bucură-te de momente de relaxare și distracție alături de cei dragi, având mereu la îndemână alimentele și băuturile preferate.

  • Dimensiuni: 40cm x 25cm x 30cm
  • Greutate mică și ușor de transportat
  • Durabila și rezistenta la apă și murdărie
  • Izolata pentru a vă menține mâncarea mai caldă sau băuturile mai reci.
  • Design unic australian BANZ
  • Ușor de transportat și cu fețe moi, realizate cu două straturi durabile material care oferă atât rezistență la rupere, cât și rezistență la apă.
  • Izolație din aluminiu ecologică de înaltă calitate, care vă păstrează mâncarea caldă sau băuturile mai răcoroase pentru mai mult timp - folosiți-le ca genți de picnic sau la pentru cumpărături în magazine!
  • Disponibile într-o gamă de modele exclusive BANZ australiene, geanta de picnic se coordonează frumos și cu noua gamă de pahare,  căni și pături pentru picnic BANZ.
  • Modern, simplu și funcțional, cu mânere durabile din piele PU și o curea de umăr la îndemână.
  Culoare
  Verde
  Dimensiune
  40 x 25 x 30cm
  Material
  Folie Aluninin - Interior
  Poliester - Exterior
  PCBL001
  5 Produse

  Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.