• -10%
  • Pachet
Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)
Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Combo Casti + Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz)

Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului

BANZ Protectie la auz

Protectie maxima pentru urechi mici

Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii...

Acest pachet conține

Lipsă Stoc, revin curând
199,80 lei 222,00 lei -10%

în loc de 222,00 lei

Fară taxe

 
Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este soluția perfectă pentru protecția micuțului tău în timpul aventurilor sale. Această combinație inovatoare include ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure, care sunt special concepuți pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 2 ani.

Ochelarii sunt echipați cu o bandă din neopren elastic și scai, astfel încât să poată fi puși cu ușurință pe capul celui mic și să ofere un confort maxim. Lentilele sunt de tip multistrat, cu o peliculă de protecție de gradul 3, care protejează copilul de razele daunatoare ale soarelui UV A și UV B. De asemenea, lentilele sunt încastrate într-o ramă de policarbonat ușor, astfel încât să nu cauzeze niciun disconfort micuțului.

Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) oferă și protecție la auz, datorită căștilor BANZ incluse în pachet. Aceste căști sunt ușor de purtat și au fost special create pentru a proteja urechile sensibile ale copiilor de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil și vine într-o gamă variată de culori vii, așa că poți alege varianta roz pentru micuța ta.

Descrierea detaliată a produsului:

- Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este soluția ideală pentru a proteja copilul tău în timpul aventurilor sale.
- Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipați cu o bandă din neopren elastic și scai, pentru o utilizare ușoară și confort maxim.
- Lentilele de tip multistrat cu peliculă de protecție de gradul 3 protejează copilul de razele daunatoare ale soarelui UV A și UV B.
- Rama de policarbonat ușor asigură confortul copilului, fără a cauza disconfort.
- Căștile BANZ incluse în pachet oferă protecție maximă pentru urechile mici ale copilului tău.
- Produsul este practic indestructibil și disponibil într-o gamă variată de culori vii.

Caracteristicile produsului:

- Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) include ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure și căștile BANZ pentru protecție completă.
- Ochelarii sunt echipați cu o bandă din neopren elastic și scai, pentru o utilizare ușoară și confort maxim.
- Lentilele de tip multistrat cu peliculă de protecție de gradul 3 protejează copilul de razele daunatoare ale soarelui UV A și UV B.
- Rama de policarbonat ușor asigură confortul copilului, fără a cauza disconfort.
- Căștile BANZ oferă protecție maximă pentru urechile sensibile ale copiilor.
- Produsul este disponibil într-o gamă variată de culori vii, inclusiv roz.

Recomandări pentru produs:

- Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este recomandat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 0 și 24 de luni.
- Este ideal pentru utilizarea în timpul activităților în aer liber, în special în zilele însorite.
- Ochelarii și căștile oferă protecție completă împotriva razelor UV și a zgomotelor puternice.
- Este un cadou perfect pentru părinții care doresc să-și protejeze copiii în timpul aventurilor lor.
- Produsul este ușor de curățat și întreținut, asigurând o utilizare îndelungată și sigură pentru micuțul tău.

Așadar, Combo Casti Ochelari Bebe 0 ~ 24 luni (Roz) este alegerea ideală pentru a proteja copilul tău în timpul aventurilor sale, oferindu-i confort și siguranță în același timp.

Baby Banz Adventure Ochelari pentru 0-2 ani

Ochelarii Baby Banz Bubzee Adventure sunt echipati cu o banda din neopren elastic si scai pentru ca ochelarii sa poata fi pusi cu usurinta pe capul celui mic, dar si pentru a fi foarte comfortabili. Lentilele sunt de tip multistrat cu pelicula protectie de gradul 3 si va protejeaza copilasul de razele daunatoare ale soarelui UV A si UV B. lentilele sunt incastrate intr-o rama de policarbonat usor pentru a nu creea discomfort copilasului.
Ochelarii Baby BANZ sunt cei mai votati si mai copiati ochelari din lume si prin urmare va recomandam sa va documentati temeinic asupra noii achizitii pe care urmeaza sa o faceti pentru cel mic.

BANZ Protectie la auz

Protectie maxima pentru urechi mici

Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii si atragatoare, in plus ofera o reducere buna a zgomotului pentru bebelusii activi dar si pentru copii mai mari. Castile BANZ se produc in 2 variate si se potrivesc copiilor de la 3 luni la 7 ani.

Castile BANZ sunt accesorii esentiale pentru toti copii care vor trece prin avnturi zgomotoase, iar in pus se pot asorta cu o pereche de ochelari de soare BANZ "fitosi".

PAK02

Banz este cel mai bine cotat si votat brand producator de accesorii si produse pentru copii din lume. Caliatea producelor Bandz nu face nici un compromis atunci cand este vorba de protectie copiilor dvs. 

No reviews
Produs adăugat în lista de dorințe
Produs adăugat la comparație.

Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.