Casti cu Antifoane, Protectie Auz, Copii 3-10...
  Casti cu Antifoane, Protectie Auz, Copii 3-10 ani, Banz Kidz - Sports

  Casti cu Antifoane, Protectie Auz, Copii 3-10 ani, Banz Kidz - Sports

  Proprietăți

  • Recomandate copiilor de la 3 luni, pana la 3 ani.
  • Se poartă peste urechi
  • Delicate si comfortabile
  • Protejează auzul de zgomote puternice
  • SNR 21dB Teste efectuate de SATRA Labs
  • Atenuari: @500Hz = 19,5dB; @1000Hz = 26.7dB
  • Durabile și sigure
  • Ușoare și Comfortabile
  • Pentru siguranța copiilor vostri
   

  Descrierea detaliată a produsului:


  Banz Kidz - Sports sunt casti cu antifoane special concepute pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. Acestea oferă o protecție excelentă auzului, fiind recomandate și pentru copiii mai mici, începând de la 3 luni. Castile se poartă confortabil peste urechi, asigurându-le celor mici o experiență plăcută și sigură.

  Fabricate din materiale delicate și durabile, aceste casti sunt concepute pentru a fi ușoare și confortabile, astfel încât copiii să le poarte fără disconfort. Ele protejează auzul copiilor de zgomote puternice, asigurându-le o experiență auditivă sigură și plăcută. Testele efectuate de SATRA Labs au demonstrat că aceste casti au un SNR de 21dB, oferind o atenuare de 19,5dB la frecvența de 500Hz și de 26,7dB la frecvența de 1000Hz.

  Caracteristicile produsului:


  - Recomandate copiilor de la 3 luni până la 3 ani
  - Se poartă peste urechi
  - Delicate și confortabile
  - Protejează auzul de zgomote puternice
  - SNR 21dB Teste efectuate de SATRA Labs
  - Atenuări: @500Hz = 19,5dB; @1000Hz = 26.7dB
  - Durabile și sigure
  - Ușoare și confortabile

  Recomandări pentru produs:


  Pentru siguranța copiilor voștri, Banz Kidz - Sports sunt alegerea perfectă. Aceste casti cu antifoane asigură protecția auditivă necesară în timpul activităților sportive sau în orice altă situație în care există zgomote puternice. Cu Banz Kidz - Sports, copiii voștri pot să se bucure de activitățile lor preferate într-un mod sigur și confortabil.

  În plus, aceste casti sunt concepute special pentru copii, având un design atractiv și o construcție durabilă. Cu Banz Kidz - Sports, copiii voștri vor avea parte de o experiență auditivă de calitate, fără a-și pune în pericol auzul.

  Alegeți Banz Kidz - Sports pentru a oferi copiilor voștri protecția și confortul de care au nevoie în timpul activităților lor preferate!

  EM053
  4 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de casti antifonice pentru protectie la zgomote face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews
  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.