Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Casti Antifoane Bebelusi, Banz Bubzee, 3 - 36...
  Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Banz Bubzee Casti Protectie Auz Copii 3 luni - 2 ani - Mov
  Casti Antifoane Bebelusi, Banz Bubzee, 3 - 36 Luni - Mov

  Casti Antifoane Bebelusi, Banz Bubzee, 3 - 36 Luni - Mov

  Proprietăți

  • Recomandate copiilor de la 3 luni, pana la 3 ani.
  • Se poartă peste urechi
  • Delicate si comfortabile
  • Protejează auzul de zgomote puternice
  • SNR 21dB Teste efectuate de SATRA Labs
  • Atenuari: @500Hz = 19,5dB; @1000Hz = 26.7dB
  • Durabile și sigure
  • Ușoare și Comfortabile
  • Pentru siguranța copiilor vostri
  În Stoc
  150,00 lei
  Fară taxe Livrare în 1-3 zile

   

  Descrierea detaliată a produsului:  Banz Bubzee sunt casti antifoane delicate și confortabile, special concepute pentru a proteja auzul bebelușilor și copiilor mici de zgomote puternice. Recomandate copiilor de la 3 luni până la 3 ani, aceste casti se poartă ușor peste urechi și oferă o atenuare excelentă a zgomotului.

  Fabricate din materiale durabile și sigure, castile Banz Bubzee sunt perfecte pentru a fi folosite în diverse situații, cum ar fi evenimente sportive, concerte sau călătorii cu avionul. Testele efectuate de SATRA Labs au demonstrat că aceste casti au un SNR (Raport de atenuare a zgomotului) de 21dB, ceea ce le face extrem de eficiente în protejarea auzului copiilor.

  Cu o atenuare de 19,5dB la 500Hz și 26,7dB la 1000Hz, castile Banz Bubzee oferă o protecție excelentă împotriva zgomotelor puternice, asigurând astfel confortul și siguranța copiilor voștri. Ușoare și confortabile, aceste casti sunt concepute pentru a se potrivi perfect pe capul mic al bebelușilor și nu exercită presiune asupra urechilor lor sensibile.

  Caracteristicile produsului:  - Recomandate copiilor de la 3 luni până la 3 ani
  - Se poartă peste urechi
  - Delicate și confortabile
  - Protejează auzul de zgomote puternice
  - SNR 21dB Teste efectuate de SATRA Labs
  - Atenuări: @500Hz = 19,5dB; @1000Hz = 26,7dB
  - Durabile și sigure
  - Ușoare și confortabile

  Recomandări pentru produs:  Pentru siguranța copiilor voștri, vă recomandăm să utilizați castile antifoane Banz Bubzee în situații în care expunerea la zgomote puternice este inevitabilă. Aceste casti sunt ideale pentru evenimente sportive, concerte, festivaluri sau călătorii cu avionul. Asigurați-vă că bebelușul dumneavoastră este protejat în mod corespunzător și beneficiază de un mediu liniștit și sigur.

  Cu castile antifoane Banz Bubzee, veți avea încredere că auzul copilului dumneavoastră este protejat în mod eficient, fără a compromite confortul și plăcerea experiențelor sale. Alegeți calitatea și siguranța pentru cei mici cu Banz Bubzee!

  Căști bebeluși

  BANZ Protecție la auz

  Protecție maximă pentru urechi mici

  Prietenoase

  Copiii reacționează la culori și se armonizează cu ele. Căștile BANZ sunt disponibile în 16 culori vii si jucăușe.

  Aprobate de mămici

  Testate la nivel mondial, căștile sunt apreciate de către toate mămicile care au utilizat aceste căști pentru belelușii lor.

  Îndrăgite de copii

  Este dovedit, bebelușii care poartă aceste căști au somnul mai liniștit și nici nu mai se mai sperie ușor.

  Protecție permanentă

  Indiferent că este vorba de un zgomot banal sau muzica la un concert. Copilul nu va simți nici o diferență, căștile adaptându-se singure în funcție de nivelul zgomotului.

  BANZ, Căști de protecție esențiale pentru copii activi

  • Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii si atragatoare, in plus ofera o reducere buna a zgomotului pentru bebelusii activi dar si pentru copii mai mari. Castile BANZ se produc in 2 variate si se potrivesc copiilor de la 3 luni la 7 ani.
  • Castile BANZ sunt accesorii esentiale pentru toti copii care vor trece prin avnturi zgomotoase, iar in pus se pot asorta cu o pereche de ochelari de soare BANZ "fitosi".

  Design Inovativ pentru copii

  Design inovativ, dotate cu cupe potrivite pentru urechi și o bandă elastică și foarte comfortabilă pentru bebeluși.

  Potrivire Perfectă

  BANZ se potrivește la orice copil cu vârsta de peste 3 luni, sunt comfortabile și acoperă complet urechile.

  Protecția auzului - Un cadou potrivit

  Ajută la un obicei sănătos de devreme! Căstile BANZ sunt cadoul potrivit pentru o mămică cu un copil mic!

  Protecție practică

  Când copilul vostru este la locul de joacă, parcul tematic, concert, film, teatru, repetiții cu formația, curse de mașini, focuri de artificii, munca de pe lângă casă sau în calătoriile cu avionul din vacanță. Căștile de protecție BANZ vor asigura copilului protecția necesară.

  Făcute să dureze

  Căștile protectoare BANZ sunt pregătite să reziste în orice aventură. BANZ sunt ultra-ușoare, compacte și ușor de transportat în ieșirile zilnice. Separat poate fi achizitionată și o carcasă pentru ele.

  Potrivire și mărime

  Cupele sunt căptușite cu spumă și se potrivesc ușor pe urechi acoperind toată urechea, prevenind astfel împortiva alunecării sau căderii. Datorită acestui sistem de fixare copii le vor accepta mult mai ușor și nu vor avea nici un discomfort în timpul purtării. Banda căștilor este acoperită cu o membrană moale, oferind astfel un plus de comfort.

  Sunt BANZ potrivite copilului tău?

  Căștile sunt reglabile. Începând cu 3 luni se va utiliza setarea cea mai mică și apoi pe măsură ce va crește se va trece la altă treaptă, până ce copilul va împlini 2 ani, după care  puteți alege modelul Kids.

  Când și de ce să utilizați căștile BANZ?!!

       Lumea noastră modernă este mai zgomotoasă ca niciodată - iar bebelușii și copiii merg la evenimente cu familia care ar putea pune auzul lor delicat în pericol.

       Știați că? 

       Daunele făcute auzului se acumulează și nu pot fi inversate - spre deosebire de o tăietură la deget, daunele făcute auzului copilului dvs. nu se vor vindeca. Această deteriorare este cunoscută sub denumirea de pierdere auditivă indusă de zgomot (NIHL). Chiar și un singur eveniment zgomotos poate provoca pierderi de auz dacă este prea puternic, cum ar fi un concert muzical sau focurile de artificii.

       Fundația Națională pentru Surzi din Noua Zeelandă declară: „Oricât de în vârstă sau tânăr ai fi, o expunere prea mare la zgomot puternic ar putea deteriora definitiv auzul și provoaca NIHL. Organismul nostru este în stare de a ne semnala asta și... dacă "credeți" că este prea tare, probabil că este!” Cum un copil nu ne poate anunța întotdeauna despre ceea ce aude și simte, atunci ar fi bine să îl protejăm cât mai bine. O pereche de căști cu antifoane BANZ sunt ideale.

       Copiii au auzul mult mai sensibil decât adulții, deoarece oasele craniului sunt mult mai subțiri, iar auzul lor este „nou” și nedeteriorat. Ceea ce este tare pentru tine este foarte tare - și adesea dureros - pentru ei.

       Cea mai bună metodă de a preveni pierderea auzului la bebeluși și copii este să folosești căști cu protectie de înaltă calitate. Căștile de protecție de la Banz au o rată de reducere a zgomotului de 31 de decibeli, oferind o protecție de clasa 4 - cu foarte puțin mai mult decât cele de uz industrial - și îndeplinesc toate standardele internaționale relevante.

       Lucru Sigur:

       Purtarea căștilor Banz nu va asurzi copilul. Sunt făcute special pentru reducerea zgomotului, nu ca și un con de tăcere! Asta înseamnă că încă mai pot auzi ce le spui.

       O notă privind utilizarea dopurilor pentru urechi pentru copii:

       Dopurile de urechi sunt adesea prea mari pentru canalul unei urechi mici. Dacă sunt tăiate, este posibil să nu se potrivescă în mod corespunzător și să permită trecerea zgomotului. De asemenea, acele dopuri de urechi foarte colorate sunt un real pericol de sufocare

       Deci, când ar trebui să poarte bebelușii și copiii cu protecție auditivă? Vezi exemplele de mai jos.

  EVENIMENTE SPORTIVE

  Și ... mulțimea devine sălbatică! Cu toții vrem să ne susținem echipa, dar volumul mulțimii la un joc poate fi copleșitor pentru cei mici, înfricoșător și dăunător auzului lor. Nivelurile de sunet la jocurile majore au fost măsurate la același nivel cu un avion care de colează ... o spunem “over and over” ... “Joacă-te” în siguranță și investește în căști Banz pentru copiii tăi.

  SENSIBILITATE LA AUZ

  Unii copii sunt mai sensibili la zgomot puternic și la suprastimulare decât alții. Purtarea castilor Banz în situații declanșatoare permite unui copil șansa de a se regrupa prin reducerea stimulării externe - mulți clienți au descris căștile Banz pentru copii ca fiind „salvatoare de vieți”. Supraveghetorii copiilor cu autism și tulburări de procesare senzorială consideră că antifoanele Banz sunt foarte utile pentru urechile sensibile.

  SPORTURI CU MOTOR

  Încălzirea motoarelor, spargerea anvelopelor și accidentele sunt o distracție minunată pentru familie! Dar este pur și simplu prea tare pentru auzul copiilor mici. Veți vedea oficialii de curse care poartă protecție auditivă la evenimentele de curse cu motor - este și mai esențial pentru copii. Căștile deasemenea sunt o necesitate!

  REAMENAJĂRI, LUCRUL ÎN ATELIER

  Dacă aveți constructori la lucru - sau lucrați singuri, atunci veți fi înconjurat de zgomot în timp ce lucrarea este în curs. Profesioniștii poartă protecție auditivă și toți cei din jurul lor ar trebui, de asemenea, în special copiii, Aceasta include momentele în care mama îl ajută pe tata în atelier sau copilul este prea curios și nu acceptă un NU!.

  CURAȚENIE, TREABĂ ÎN CASĂ

  Este posibil ca copilul dvs. să audă zgomote în jurul casei, cum ar fi aspiratoarele și blenderele, acestea fac zgomote prea puternice. Aruncați pe urechile celor mici o pereche de căști Banz și devin mai fericiți! Părinții care își practică cantatul la tobă, muzica sau orice alt instrument acasă, pot acum să protejeze urechile copilului de vătămări și nu doar de notele de puternice!

  LA FERMĂ SAU LA BUNICI

  Mașinile puternice sunt inamicul auzului. Adulții care își desfășoară activitatea în fermă știu, în general, să poarte protecție auditivă, dar dacă copiii lor se află în jurul drujbelor, gaterelor, tractoarelor, camioanelor și altele asemenea, fermierii sau părinții ar trebui să le protejeze auzul. Unele animale țipă într-adevăr foarte puternic - știați că, un guitat de porc poate fi la fel de puternic ca și motorul unei motociclete de zăpadă? Protecția ar trebui să fie obligatorie.

  CONCERTE, FESTIVALURI, DISTRACTIE

  Festivaluri, concerte pentru copii,  showuri aeriene, dacă ne ducem copiii unde nu putem controla nivelul sonor și știm că este posibil că evenimetul poate să fie zgomotos, este cel mai bine ca copiii să fie în siguranță și să le protejăm auzul. La concertele cu locuri fixe unde nu vă puteți îndepărta de sursa de zgomot puternic, chiar la cele pentru copii nivelurile de sunet pot fi prea puternice, mai ales dacă sala este o arenă mare. Adăugați si hohotele mulțimii de copii încântati și decibelii se ridică. Sunt părinți care  au împărtășit povești în online despre copii supărați, cu mâinile strânse peste urechi, din cauza nivelului sonor în exces. Nu lăsați zgomotul să strice ocaziile speciale ale familiei.    Utilizați căștile Banz, sunt obligatorii la astfel de evenimente.

  GRADINIȚĂ / SCOALĂ

  Gradinitele pot fi locuri foarte zgomotoase. Atât de mult, încât, în Noua Zeelandă, Fundația Națională pentru Surzi a dezvoltat Indicatorul Sunetului Sigur - un sistem de semaforizare - în special pentru a sesiza zgomotul în grădinițe.

  În România.... mai durează!!! Vreți Soluția?

  Folosiți căștile Banz pentru a „reduce volumul” și cei mici nu vor mai fi supărați, copleșiți de  zgomotul puternic. Zona evidentă la o grădinița unde ar trebui să fie purtate căștile este la masa de tâmplărie sau lucru - acesta este un bun exemplu de modelare a unei practici de siguranță. În Noua Zeelandă Banz a aprovizionat deja multe școli preșcolare și grădinițe cu căști Banz - încercați să le sugerați și conducerii din centrul dvs.

  FOCURI DE ARTIFICII

  Artificiile în diversele sărbători sau evenimente sunt o tradiție în România, oare merită să riscați auzul copiilor dvs. pentru câteva scântei frumoase? Deși artificiile sunt interzise de Revelion, acestea încă se utilizează, sunetele explozive ale artificiilor au devenit mai puternice în ultimii ani și este nevoie de un singur pocnet în apropiere pentru a provoca pagube. Evenimentele publice organizate cu artificii sunt și mai puternice deși artificiile în general detonează la înălțime "BANG"-ul este suficient de puternic! Căștile BANZ sunt o necesitate.

  FILME / TEATRU / IEȘIRI ÎN ORAȘ

  • Institutul de auz pentru copii din New York recomandă ca copii să nu fie expuși la zgomote de peste 80 de decibeli. Problema este că acesta este nivelul mediu al traficului stradal din orașe.
  • Ne Ducem copiii la filme, dar coloana sonoră poate fi setată la niveluri care afectează auzul. Sau măsurat sunete în timpul filmelor la volume care au ajuns la 98-120 de dB. Este aproape la fel de tare ca un tren care trece sau un avion care decolează. Potrivit unui proprietar de cinema, volumul aproximativ de dialog în filme este de 85 de dB. Un nivel sonor de 85 dB „este locul în care vrei să rămâi jos”, spune Kit Frank (audiolog american). Dincolo de asta, „începi să lovești în zona în care potențial poți provoca daune” auzului adulților - cu atât mai mult copiilor.
  • Dar cu siguranță, filmele destinate copiilor sunt mai liniștite, nu-i asa? NU neaparat. Storks, un film animat pentru copii(2016), a atins un vârf de 99,3 decibeli. O altă ocazie pentru căștile Banz!

  ZBORUL CU AVIONUL

  Zgomotul la decolare sau presiunea din avion poate deranja copii mici, de aceea este recomandată protecția auzului și urechilor. De asemenea, o cabină de avion este un loc restrâns și zgomotos! În aeroport alți oameni sau copii ori anunțurile legate de zbor pot fi incredibil de deranjante pentru cei mici. În această situație necunoscută lor și ciudată, purtarea căștilor Banz le permite să se retragă într-o lume mai liniștită - adesea bebelușii vor adormi pur și simplu. Din nou se recomandă purtarea căștilor cu antifoane BANZ

  BANZ PENTRU PARINȚI RESPONSABILI ȘI COPII FERICIȚI

  Căști bebeluși

  BANZ Protecție la auz

  Protecție maximă pentru urechi mici

  Prietenoase

  Copiii reacționează la culori și se armonizează cu ele. Căștile BANZ sunt disponibile în 16 culori vii si jucăușe.

  Aprobate de mămici

  Testate la nivel mondial, căștile sunt apreciate de către toate mămicile care au utilizat aceste căști pentru belelușii lor.

  Îndrăgite de copii

  Este dovedit, bebelușii care poartă aceste căști au somnul mai liniștit și nici nu mai se mai sperie ușor.

  Protecție permanentă

  Indiferent că este vorba de un zgomot banal sau muzica la un concert. Copilul nu va simți nici o diferență, căștile adaptându-se singure în funcție de nivelul zgomotului.

  BANZ, Căști de protecție esențiale pentru copii activi

  • Castile BANZ sunt usor de purtat si sunt special create pentru a proteja copii de zgomotele puternice. Produsul nostru este practic indestructibil si vine intr-o gama variata de culori vii si atragatoare, in plus ofera o reducere buna a zgomotului pentru bebelusii activi dar si pentru copii mai mari. Castile BANZ se produc in 2 variate si se potrivesc copiilor de la 3 luni la 7 ani.
  • Castile BANZ sunt accesorii esentiale pentru toti copii care vor trece prin avnturi zgomotoase, iar in pus se pot asorta cu o pereche de ochelari de soare BANZ "fitosi".

  Design Inovativ pentru copii

  Design inovativ, dotate cu cupe potrivite pentru urechi și o bandă elastică și foarte comfortabilă pentru bebeluși.

  Potrivire Perfectă

  BANZ se potrivește la orice copil cu vârsta de peste 3 luni, sunt comfortabile și acoperă complet urechile.

  Protecția auzului - Un cadou potrivit

  Ajută la un obicei sănătos de devreme! Căstile BANZ sunt cadoul potrivit pentru o mămică cu un copil mic!

  Protecție practică

  Când copilul vostru este la locul de joacă, parcul tematic, concert, film, teatru, repetiții cu formația, curse de mașini, focuri de artificii, munca de pe lângă casă sau în calătoriile cu avionul din vacanță. Căștile de protecție BANZ vor asigura copilului protecția necesară.

  Făcute să dureze

  Căștile protectoare BANZ sunt pregătite să reziste în orice aventură. BANZ sunt ultra-ușoare, compacte și ușor de transportat în ieșirile zilnice. Separat poate fi achizitionată și o carcasă pentru ele.

  Potrivire și mărime

  Cupele sunt căptușite cu spumă și se potrivesc ușor pe urechi acoperind toată urechea, prevenind astfel împortiva alunecării sau căderii. Datorită acestui sistem de fixare copii le vor accepta mult mai ușor și nu vor avea nici un discomfort în timpul purtării. Banda căștilor este acoperită cu o membrană moale, oferind astfel un plus de comfort.

  Sunt BANZ potrivite copilului tău?

  Căștile sunt reglabile. Începând cu 3 luni se va utiliza setarea cea mai mică și apoi pe măsură ce va crește se va trece la altă treaptă, până ce copilul va împlini 2 ani, după care  puteți alege modelul Kids.

  Când și de ce să utilizați căștile BANZ?!!

       Lumea noastră modernă este mai zgomotoasă ca niciodată - iar bebelușii și copiii merg la evenimente cu familia care ar putea pune auzul lor delicat în pericol.

       Știați că? 

       Daunele făcute auzului se acumulează și nu pot fi inversate - spre deosebire de o tăietură la deget, daunele făcute auzului copilului dvs. nu se vor vindeca. Această deteriorare este cunoscută sub denumirea de pierdere auditivă indusă de zgomot (NIHL). Chiar și un singur eveniment zgomotos poate provoca pierderi de auz dacă este prea puternic, cum ar fi un concert muzical sau focurile de artificii.

       Fundația Națională pentru Surzi din Noua Zeelandă declară: „Oricât de în vârstă sau tânăr ai fi, o expunere prea mare la zgomot puternic ar putea deteriora definitiv auzul și provoaca NIHL. Organismul nostru este în stare de a ne semnala asta și... dacă "credeți" că este prea tare, probabil că este!” Cum un copil nu ne poate anunța întotdeauna despre ceea ce aude și simte, atunci ar fi bine să îl protejăm cât mai bine. O pereche de căști cu antifoane BANZ sunt ideale.

       Copiii au auzul mult mai sensibil decât adulții, deoarece oasele craniului sunt mult mai subțiri, iar auzul lor este „nou” și nedeteriorat. Ceea ce este tare pentru tine este foarte tare - și adesea dureros - pentru ei.

       Cea mai bună metodă de a preveni pierderea auzului la bebeluși și copii este să folosești căști cu protectie de înaltă calitate. Căștile de protecție de la Banz au o rată de reducere a zgomotului de 31 de decibeli, oferind o protecție de clasa 4 - cu foarte puțin mai mult decât cele de uz industrial - și îndeplinesc toate standardele internaționale relevante.

       Lucru Sigur:

       Purtarea căștilor Banz nu va asurzi copilul. Sunt făcute special pentru reducerea zgomotului, nu ca și un con de tăcere! Asta înseamnă că încă mai pot auzi ce le spui.

       O notă privind utilizarea dopurilor pentru urechi pentru copii:

       Dopurile de urechi sunt adesea prea mari pentru canalul unei urechi mici. Dacă sunt tăiate, este posibil să nu se potrivescă în mod corespunzător și să permită trecerea zgomotului. De asemenea, acele dopuri de urechi foarte colorate sunt un real pericol de sufocare

       Deci, când ar trebui să poarte bebelușii și copiii cu protecție auditivă? Vezi exemplele de mai jos.

  EVENIMENTE SPORTIVE

  Și ... mulțimea devine sălbatică! Cu toții vrem să ne susținem echipa, dar volumul mulțimii la un joc poate fi copleșitor pentru cei mici, înfricoșător și dăunător auzului lor. Nivelurile de sunet la jocurile majore au fost măsurate la același nivel cu un avion care de colează ... o spunem “over and over” ... “Joacă-te” în siguranță și investește în căști Banz pentru copiii tăi.

  SENSIBILITATE LA AUZ

  Unii copii sunt mai sensibili la zgomot puternic și la suprastimulare decât alții. Purtarea castilor Banz în situații declanșatoare permite unui copil șansa de a se regrupa prin reducerea stimulării externe - mulți clienți au descris căștile Banz pentru copii ca fiind „salvatoare de vieți”. Supraveghetorii copiilor cu autism și tulburări de procesare senzorială consideră că antifoanele Banz sunt foarte utile pentru urechile sensibile.

  SPORTURI CU MOTOR

  Încălzirea motoarelor, spargerea anvelopelor și accidentele sunt o distracție minunată pentru familie! Dar este pur și simplu prea tare pentru auzul copiilor mici. Veți vedea oficialii de curse care poartă protecție auditivă la evenimentele de curse cu motor - este și mai esențial pentru copii. Căștile deasemenea sunt o necesitate!

  REAMENAJĂRI, LUCRUL ÎN ATELIER

  Dacă aveți constructori la lucru - sau lucrați singuri, atunci veți fi înconjurat de zgomot în timp ce lucrarea este în curs. Profesioniștii poartă protecție auditivă și toți cei din jurul lor ar trebui, de asemenea, în special copiii, Aceasta include momentele în care mama îl ajută pe tata în atelier sau copilul este prea curios și nu acceptă un NU!.

  CURAȚENIE, TREABĂ ÎN CASĂ

  Este posibil ca copilul dvs. să audă zgomote în jurul casei, cum ar fi aspiratoarele și blenderele, acestea fac zgomote prea puternice. Aruncați pe urechile celor mici o pereche de căști Banz și devin mai fericiți! Părinții care își practică cantatul la tobă, muzica sau orice alt instrument acasă, pot acum să protejeze urechile copilului de vătămări și nu doar de notele de puternice!

  LA FERMĂ SAU LA BUNICI

  Mașinile puternice sunt inamicul auzului. Adulții care își desfășoară activitatea în fermă știu, în general, să poarte protecție auditivă, dar dacă copiii lor se află în jurul drujbelor, gaterelor, tractoarelor, camioanelor și altele asemenea, fermierii sau părinții ar trebui să le protejeze auzul. Unele animale țipă într-adevăr foarte puternic - știați că, un guitat de porc poate fi la fel de puternic ca și motorul unei motociclete de zăpadă? Protecția ar trebui să fie obligatorie.

  CONCERTE, FESTIVALURI, DISTRACTIE

  Festivaluri, concerte pentru copii,  showuri aeriene, dacă ne ducem copiii unde nu putem controla nivelul sonor și știm că este posibil că evenimetul poate să fie zgomotos, este cel mai bine ca copiii să fie în siguranță și să le protejăm auzul. La concertele cu locuri fixe unde nu vă puteți îndepărta de sursa de zgomot puternic, chiar la cele pentru copii nivelurile de sunet pot fi prea puternice, mai ales dacă sala este o arenă mare. Adăugați si hohotele mulțimii de copii încântati și decibelii se ridică. Sunt părinți care  au împărtășit povești în online despre copii supărați, cu mâinile strânse peste urechi, din cauza nivelului sonor în exces. Nu lăsați zgomotul să strice ocaziile speciale ale familiei.    Utilizați căștile Banz, sunt obligatorii la astfel de evenimente.

  GRADINIȚĂ / SCOALĂ

  Gradinitele pot fi locuri foarte zgomotoase. Atât de mult, încât, în Noua Zeelandă, Fundația Națională pentru Surzi a dezvoltat Indicatorul Sunetului Sigur - un sistem de semaforizare - în special pentru a sesiza zgomotul în grădinițe.

  În România.... mai durează!!! Vreți Soluția?

  Folosiți căștile Banz pentru a „reduce volumul” și cei mici nu vor mai fi supărați, copleșiți de  zgomotul puternic. Zona evidentă la o grădinița unde ar trebui să fie purtate căștile este la masa de tâmplărie sau lucru - acesta este un bun exemplu de modelare a unei practici de siguranță. În Noua Zeelandă Banz a aprovizionat deja multe școli preșcolare și grădinițe cu căști Banz - încercați să le sugerați și conducerii din centrul dvs.

  FOCURI DE ARTIFICII

  Artificiile în diversele sărbători sau evenimente sunt o tradiție în România, oare merită să riscați auzul copiilor dvs. pentru câteva scântei frumoase? Deși artificiile sunt interzise de Revelion, acestea încă se utilizează, sunetele explozive ale artificiilor au devenit mai puternice în ultimii ani și este nevoie de un singur pocnet în apropiere pentru a provoca pagube. Evenimentele publice organizate cu artificii sunt și mai puternice deși artificiile în general detonează la înălțime "BANG"-ul este suficient de puternic! Căștile BANZ sunt o necesitate.

  FILME / TEATRU / IEȘIRI ÎN ORAȘ

  • Institutul de auz pentru copii din New York recomandă ca copii să nu fie expuși la zgomote de peste 80 de decibeli. Problema este că acesta este nivelul mediu al traficului stradal din orașe.
  • Ne Ducem copiii la filme, dar coloana sonoră poate fi setată la niveluri care afectează auzul. Sau măsurat sunete în timpul filmelor la volume care au ajuns la 98-120 de dB. Este aproape la fel de tare ca un tren care trece sau un avion care decolează. Potrivit unui proprietar de cinema, volumul aproximativ de dialog în filme este de 85 de dB. Un nivel sonor de 85 dB „este locul în care vrei să rămâi jos”, spune Kit Frank (audiolog american). Dincolo de asta, „începi să lovești în zona în care potențial poți provoca daune” auzului adulților - cu atât mai mult copiilor.
  • Dar cu siguranță, filmele destinate copiilor sunt mai liniștite, nu-i asa? NU neaparat. Storks, un film animat pentru copii(2016), a atins un vârf de 99,3 decibeli. O altă ocazie pentru căștile Banz!

  ZBORUL CU AVIONUL

  Zgomotul la decolare sau presiunea din avion poate deranja copii mici, de aceea este recomandată protecția auzului și urechilor. De asemenea, o cabină de avion este un loc restrâns și zgomotos! În aeroport alți oameni sau copii ori anunțurile legate de zbor pot fi incredibil de deranjante pentru cei mici. În această situație necunoscută lor și ciudată, purtarea căștilor Banz le permite să se retragă într-o lume mai liniștită - adesea bebelușii vor adormi pur și simplu. Din nou se recomandă purtarea căștilor cu antifoane BANZ

  BANZ PENTRU PARINȚI RESPONSABILI ȘI COPII FERICIȚI

  BZEM012
  8 Produse
  Banz a învățat-o pe Bubzee despre faptul ca acum nu mai este nevoie sa iși folosească corpul pentru a-l proteja pe Bubzee. Acum există o metodă mai simpla pentru protecția celui mic. Gama de casti antifonice pentru protectie la zgomote face toate acestea, fara a o îngrijora pe Bubzee.
  No reviews

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

  Produs adăugat în lista de dorințe
  Produs adăugat la comparație.

  Acest site utilizează cookies pentru a vă putea oferi cea mai bună experientă și cele mai relevante informații. Vă rugăm să acceptati modulele cookies pentru performată optimă.